Valpar FRÅN MIMAYIN

Att köpa tibetansk mastiff är ett stort ansvar. Det är en självständig ras som behöver en trygg ägare som har tålamod att socialisera.

Mimayin följer SKK och Svenska Tibetanska Mastiffklubbens avelsrekommendationer och regler. Alla valpar säljs enligt SKK regler för uppfödare.

Är du intresserad av valp? Hör av dig till oss genom mail; mimayin@spray.se eller ring  070 730 38 99  så får du höra om kennels eventuella valpplaner för kommande vinter. Mer information läggs med tiden upp på hemsidan.   

Då vi har valpar annonserar vi här, på SKK valpsida och på Blocket. Då du ringer och frågar om du får köpa valp kommer du att behöva svara på många frågor. Jag vill vara säker på att du kan erbjuda ett liv som är bra för valpen. Beslutet om du vill och om vi vill ingå avtal fattar vi inte då du besöker oss utan det görs någon dag senare. Som uppfödare har jag rätt att välja valpköpare. Ingen som visar intresse har automatiskt rätt att i slutänden köpa valp. Detta följer såväl SKK regler som lagar runt försäljning.

Ibland, men inte ofta, händer det att någon av våra valpköpare av olika skäl inte kan fortsätta leva med sin TM. Hör av dig till kenneln så försöker jag hjälpa till. Livet ändras men tillsammans kan vi göra något bra för valpen.