Om kenneln

Jag heter Asta Åberg Martinsaari och min kennel heter Mimayin. Jag är uppfödare av Tibetansk mastiff sedan -93. Idag finns det åtta  Tibetanska mastiffer i min kennel. Vi bor på en gård utanför Järna i Sörmland. Här lever vi med höns och skog och utsikt över omgivande åkrar. Hundarna har stora ytor att springa på bakom höga staket.

Jag är mycket engagerad i rasklubben. Just nu som valberedning. Efter många års engagemang blev jag utsedd till Hedersmedlem. Något jag är mycket glad och stolt över.

Är du intresserad av valp på sikt eller bara nyfiken på rasen är du välkommen att kontakta mig. Du kan ringa:070 730 38 99  & 08-710 87 47 . Du kan också maila: asta.martinsaari@gmail.com

Kenneln följer SKK:s regler och självklart är valparna från oss ID-märkta, vaccinerade, avmaskade samt har stamtavla från SKK. Vi levererar valpar enligt SKK:s regler, dvs vid 8 veckors ålder som tidigast.

Vi publicerar aktuella valpkullar på  SKK:s hemsida Köpahund.se .
Leta fram Tibetansk mastiff och sedan kennel Mimayin så hittar du all info om valparna och deras föräldrar.

hundar från mimayin

loading...

Finns du på FB och är intresserad av rasen är du välkommen att bli medlem i gruppen Tibetansk mastiff i Sverige.  Där annonserar vi också på portalen: Tibetansk mastiff - Do khyi, Planerade kullar och födda valpar

Moa ritade tavlan med Asta och hundar